Skip to main content

SpierLifting

SpierLifting is de nieuwste methode om je huid te verbeteren, de gezichtspieren te verstevigen en je rimpels te verzachten. Door de inzet van SpierLifting verbeter je tevens alle volume eiwitten in de huid zoals collageen, elastine en hyaluronzuur.

Nieuwe vorm van huidverjonging

Bij 100% Beauty zijn de verjongende huidbehandelingen altijd gericht geweest op de aanmaak van collageen, elastine en versterking van bindweefsel. De verminderde aanmaak en mindere kwaliteit van deze weefsels is een belangrijke oorzaak van huidveroudering, huidverslapping en het ontstaan van rimpels.

Vegeten word vaak dat de spierconditie en spiertonus ook van invloed is op verslapping. De gezichtsspieren bevinden zich onder de  huidlagen waar o.a. het collageen zich bevind en wanneer je dit verbeterd, verbeter je eigenlijk alle volume processen. Het grote voordeel ook bij het werken op spieren is, dat spieren je hele leven lang zich kunnen herstellen en getraind kunnen worden. De aanmaak van collageen en elastine daarin tegen neemt af en houdt een keer op, dit neemt al af vanaf ons 25ste levensjaar.

BMS Nazarov Mechanische Spiertraining

De Nazarov BMS methode is een effectieve spierlifting die de oorspronkelijke vorm van de gezichtsspieren herstelt en zo rimpels vermindert. Deze zeer precieze vorm van trilling en massage is ontwikkeld en gepatenteerd door Dr. Nazarov, medisch directeur van het Olympisch Gymnastiekteam van de USSR in de jaren 80. Het is een 100% niet-invasieve , aangename behandeling en de resultaten zijn merkbaar vanaf de eerste sessie.

De Nazarov BMS-behandeling slaagt erin om alle spieren van het gezicht snel en effectief te trainen door middel van biomechanische stimulatie. Deze behandeling is tot 100 keer effectiever dan welke handmatige oefening dan ook en bereikt ook spieren die met andere methodes moeilijk te trainen zijn. De spieren van het gezicht zullen een omkering van de effecten van de tijd laten zien, zowel in de vorm als in de kwaliteit van de huid van het gezicht, en daarom bereiken we een echte en natuurlijke gezichtsverjonging.

Naast dat de spieren zich door de behandeling weer in hun natuurlijke vorm en tonus herstellen wordt ook de aanmaak van hyaluronzuur, collageen en elastine verhoogd.

45 minuten

Een Nazarov BMS behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Hierbij worden hals, decolleté, nek, gezicht, oren en hoofdhuid behandeld, waarbij extra aandacht aan de probleemzones gegeven wordt. Het volgen van een trainingskuur van minimaal 8 behandelingen in 4 weken tijd geeft een langdurig versterkend effect.
Na het volgen van een kuur is het advies om eens in de 4–6 weken een onderhoudsbehandeling te doen.

 

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page