Skip to main content

Omdat je er mooi en jong uit wilt blijven zien


Nieuws en tips van de maand


Laat de kleuren en geuren je helpen naar meer balans

Je kent het geurritueel aan het begin van een behandeling vast wel, het helpt je om heerlijk ontspannen jouw moment in mijn praktijk te starten. Vanaf april kunnen we de geuren inzetten om jouw aangeboren wijsheid te laten spreken. 

Lees verder

Anti-Stress Relieve Massage

Ik heb weer een mooie nieuwe massage geleerd, dit keer gericht op ontspanning en ontlading. Heb jij daar behoefte aan, sluit jouw persoonlijke volume huidbehandeling dan af met de nieuwe anti-stress relieve massage.

Lees verder

Minikuur Collageen Glow

De lente laat zich zien, tijd om je huid te laten stralen. Ken jij hem al, de Instant Glow Therapie? Deze behandeling activeert in korte tijd de collageen regeneratie processen en geeft je een instant volume boost en mooie huid glow!

Lees verder

Het schadelijke blauwe licht

Wist je dat de invloed van veel blauw licht op je huid bijna net zo schadelijk is als uv licht? Lichtvervuiling van blauw licht van je telefoon, pc en laptop, je hoort en leest er steeds meer over. Hoe vaak belast jij jouw huid eigenlijk met blauw licht?

Lees verder

Tip voor je weerstand en je darmflora

Tijdens mijn laatste vastenkuur kreeg ik een tip voor een goede weerstand waarbij je tevens je darmen een handje helpt. Een gezonde huid komt tenslotte van binnenuit. Ik deel de TIP graag met je...

Lees verder

Van gevoeligheid en roodheid naar rosacea

Gevoeligheid is enorm vervelend en kan op alle leeftijden ontstaan. Eén enkele oorzaak is er bijna nooit, het is vaak een optelsom of combinatie van verschillende factoren of triggers. 

Lees verder

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page