100% Beautyblog,
omdat je er mooi en jong uit wilt blijven zien

Slanker, meer energie en een mooie huid in 11 dagen

Vanaf 4 oktober organiseren wij voor onze klanten de Cleanse & Revitalise Challenge: een eenvoudig te volgen programma waarmee je jouw lichaam in slechts 11 dagen weer helemaal in balans brengt.

Mild programma

Het Cleanse & Revitalise programma heeft een ‘milde’ in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet zodat iedereen het met succes kan volgen. Door 11 dagen het programma te volgen zorg je ervoor dat:

  • je lichaam de bouwstoffen uit jouw voeding weer goed, snel en doeltreffend kan opnemen
  • je darmen en spijsvertering verbeteren.
  • je gaat je vitaler en fitter voelen.
  • je huid gaat stralen van binnenuit.
  • je direct geinspireerd raakt om gezonder te gaan eten en leven.

Inhoud programma

Het programma bevat een uitgebreide programmahandleiding & receptenboekcleansemild waarin precies wordt uitgelegd hoe het programma werkt en wat je kunt ervaren. Het bevat een boodschappenlijst en een compleet supplementenpakket die gedurende de 11 dagen je mild detox kuur ondersteunen. Na de 2 afbouw dagen, waarbij je dierlijke producten afbouwt uit je voedingspatroon volgen 7 reinigingsdagen waarbij je heerlijk geniet van alle gezonde recepten die je maakt. Tenslotte 2 opbouwdagen waarbij je bruist van vitaliteit en je probiotica (gezonde darmbacterien) gaat toevoegen om je spijsvertering optimaal te laten functioneren.

Facebook ondersteuning

Je zult ervaren dat dit programma je alles biedt wat je nodig hebt om samen met ons stap-voor-stap met jouw gezondheid aan de slag te gaan met nuttige tips, handige dagprogramma’s en heerlijke en gezonde recepten. Het programma wordt in de praktijk ook nog eens ondersteunt met een dagelijks coaching programma en leuke receptvideo’s. Je krijgt namelijk een link voor een besloten facebook pagina waar 2 detox-therapeuten dagelijks tips met je delen. Ook kun je in deze groep je ervaringen kwijt en je vragen stellen.

Doe je ook mee?

Als je meedoet met de Chalenge kom dan voor 4 oktober jouw cleanse en revitalize pakket ophalen. Samen met jou neem ik dan de powerpoint-presentatie met extra uitleg met je door en je ontvangt de link voor de landelijk ondersteunende facebook groep. Je wil toch ook vitaal het najaar in?

De Cleanse & Revitalize box heeft een tarief van € 129,00
Tijdens de kuur laat je alle andere supplementen staan.


Feestelijke specials

Van 28 augustus tot 30 september kun je gebruik maken van 3 bijzondere specials. Waarom? Omdat het feest is, 100% Beauty is verhuid naar een nieuwe locatie en dat vieren we graag met jou. 

Lees meer...


Prachtige nieuwe locatie voor 100% Beauty

Nog even en dan is het zover. 100 % Beauty gaat per 1 september verhuizen naar een nieuwe frisse locatie die perfect aansluit bij onze holistische visie. Op dit moment zijn we druk achter de schermen bezig dit huisje helemaal naar onze wensen te vormen. (zie foto, de pui is net geverfd)

Lees meer...


In 2 weken je huid klaar voor de vakantie!

Dit trio van behandelingen geeft je huid in 14 dagen een ware boost om stralend op vakantie te gaan. Wanneer je dit vakantiekuurtje van twee behandelingen boekt, ontvang je aansluitend de Soft Laser Lift massage twee keer cadeau.

Lees meer...


NAAR BOVEN