Skip to main content

Omdat je er mooi en jong uit wilt blijven zien


Nieuws en tips van de maand


Van gevoeligheid en roodheid naar rosacea

Gevoeligheid is enorm vervelend en kan op alle leeftijden ontstaan. Eén enkele oorzaak is er bijna nooit, het is vaak een optelsom of combinatie van verschillende factoren of triggers. 

Lees verder

Roodheid aanpakken met Medex

Laat je huid tot rust komen en kalmeer jouw gevoelige of rode huid met de Medex Natuurcosmetica. De combinatie van kruiden, aminozuren, peptiden en vitamine`s bevorderen jouw huidgezondheid.

Lees verder

Gevoeligheid van binnenuit ondersteunen

Ook van binnenuit kun je gevoeligheid en roodheid helpen verminderen en ondersteunen, een mooie huid komt tenslotte van binnenuit. 

Lees verder

Behandelingen voor een gevoelige of rode huid

Zoals je weet werk ik altijd op maat, jouw huid is namelijk nooit hetzelfde. Bij elke behandeling kunnen we meerdere aspecten aanpakken zoals de bloedvaten versterken, de huid hydrateren en/of de huid barrière herstellen, het collageengehalte stimuleren of juist het zenuwstelsel ontlasten. Allemaal technieken die zeer geschikt zijn om de huid te verbeteren en roodheid tegen te gaan.

Lees verder

Thoclor spray ook effectief bij roodheid en rosacea

Bijna elke week spreek ik wel iemand die zo blij is met de Thoclor spray. Het houd de huid rustig en helpt gevoeligheid, roodheid en rosacea ontspannen en kalmeren.

Lees verder

Een aanrader: vrouwen retraite van 1 dag

Zoals je weet ben ik fan van detoxen en vasten en Nicole ken ik van de hoge darmspoelingen in Eemnes. Toen ik hoorde dat zij een vrouwen retraite organiseerde was ik direct geïnteresseerd. In november heb ik deze dag mogen volgen en was wat het fijn om te verbinden vanuit je hart met andere vrouwen. 17 mei staat de volgende retraite dag gepland bij haar, misschien ook iets voor jou beauty? 

Lees verder

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page