Skip to main content

Ervaringen van onze vaste klanten

Direct resultaat bij de volume behandeling

Naam: Marianne

Op het gebied van schoonheid ben ik altijd een beetje achterdochtig. Nieuw, mooi, gladder, strakker. Je kent ze wel. Maar ik was heel nieuwsgierig naar de No Needle Skin Boost van 100% Beauty. 

“Je kunt het wel een beetje voelen, maar het is goed te doen”, zei Cindia. Onder het mom van: wie mooi wil zijn moet pijn lijden, heb ik mezelf op haar behandelbank geworpen. 

Lees verder

Verjongen op een natuurlijke manier

Naam: Joyce

​Cindia is vrouw met een missie: je huid verjongen op een zachte manier. Dit pakt ze stapsgewijs aan van binnenuit door gerichte voedingssupplementen en van buitenaf door effective behandelingen met natuurlijke producten. Ik vind deze natuurlijke aanpak heel slim & prettig. Cindia heeft oprechte interesse voor wat ze doet, is energiek en zorgzaam. Een top & eigenwijze schoonheidsspecialiste! 

In mijn kracht staan

Naam: Nathalie

Ik heb de sensi balans afstandsbehandeling gehad. Meer in mijn kracht staan was mijn thema. het heeft mij zeker geholpen. De heerlijke olie die Cindia samengesteld heb, heb ik in het begin elke avond voor het slapen gaan gesmeerd. En nu gebruik ik het alleen als ik voel dat ik het nodig heb.

Ervaring bij de Sensi Balans afstandsbehandeling

Naam: Mevr. M.D. Hoetmer-Majoor

Ik wilde je heel graag mijn bijzondere ervaring vertellen, tijdens en na de sensi balans afstandsbehandeling. Denk omdat ik thuis was, alleen in mijn eigen omgeving met ontspannings muziek op de bank, toen durfde ik me te laten gaan en ik moest heel veel huilen. Omdat al mijn emoties loskwamen, werkte het heel goed, misschien wel beter dan de eerste keer bij de sensi behandeling in de salon.

Lees verder

Mijn huid na chemo/operaties

Naam: Patricia

Na een moeilijk en zwaar jaar (6 mnd chemo en 3 zware operaties) zag mijn huid er niet zo goed meer uit. Ik wilde hier graag iets aan doen, alleen op een natuurlijke manier, en dat is Cindia gelukt!

Na een intake gesprek waarbij zij goed geluisterd heeft wat ik verwachtte van de behandeling en welk effect ik het liefst had, heeft ze daarna mijn huid goed bekeken, en gezien mijn geschiedenis, afgestemd op wat mijn voor huid , op dat moment verdraagzaam was.

Lees verder

Ontspanningsbehandeling Access Bars

Naam: Jet Parlevliet

Mijn eerste Access Bars ervaring bij 100% Beauty: Nieuwsgierig arriveerde ik over de heide in het mooie Huizen. Bij het betreden van de salon werden alle zintuigen welkom geheten. Een royale ruimte met serene sfeer, subtiele belichting, heerlijke geur en vriendelijke eigenaresse.

Nadat Cindia kort en bondig vertelde over de ontspannings behandeling en een heerlijk kopje kruiden thee mocht ik plaats nemen op de voorverwarmde behandel stoel, nu kon het grote genieten gaan beginnen. En wat een bijzondere ervaring! Onbeschrijflijk eigenlijk. Een diepe ontspanning van lichaam en geest die mij heeft gereset. Een essentiele apk! Een absolute aanrader om jezelf kado te geven. 

Bio Kruidenpeel

Naam: Annemieke de With

Een paar dagen geleden mocht ik kennis maken met de nieuwe biologische kruidenpeeling van 100% beauty. De afgelopen jaren heb ik al aardig wat peelings mogen ervaren dus bij deze wat voor en tegens: een groot voordeel is dat deze kruidenpeeling heerlijk is om te ondergaan.

Lees verder

Minder hamsterwangen

Naam: Marga

Met Cindia ben ik altijd bezig om mijn huid zo jong en mooi mogelijk te houden. We doen bijvoorbeeld geregeld een bindweefselmassage gericht op versteviging  en contourverbetering wat mij altijd enorm bevalt. Ik merk daarvan dat mijn gezicht hierna heel erg is opgeknapt. Mijn wangen zijn dan lekker doorbloed (alsof ik weer 20 ben!).

Lees verder

Tevreden over de bindweefselmassage

Naam: Anja Reinders
Leeftijd: 53

Ik heb de laatste weken een bindweefsel massage voor gezicht en hals ondergaan. Dit heeft heel goed gewerkt voor de stevigheid van mijn huid. Samen met aanvullende voedingsuplementen zie ik mijn huid steeds beter worden en krijg ik daar ook complimenten over. 
Ik ben heel tevreden met de adviezen van Cindia, er is altijd wel een bestaande of nieuwe behandel methode die goed werkt op mijn huid. Daarnaast is de sfeer altijd heel relaxed en gevoel van persoonlijke aandacht heel groot.

Een strakkere huid

 

Na een periode van langzaam en gezond afvallen was ik eindelijk op mijn streefgewicht, maar mijn gezicht zag er ineens veel ouder uit – dun en vermoeid, met een slappe kaaklijn en rimpels waar het voorheen glad was geweest. Ik wilde niets drastisch of onnatuurlijks doen. Uiteindelijk heb ik besloten, op advies van Cindia, om een combinatie van de laserkuur en biologische rimpelcorrectie te doen. Het heeft even geduurd maar het resultaat is fantastisch!

Lees verder

Lifting

Mevr. D. op de Hoek

Ik ben ontzettend tevreden over de behandelingen bij Cindia van 100% beauty. Ik krijg goed advies, de behandelingen zijn zeer aangenaam en voel me er erg op mijn gemak. Vooral de massage van het gezicht met de L3 Soft Laser heeft een supermooi effect. Ook de biologische rimpelcorrectie heeft een goed zichtbaar effect en die hoeft minder vaak dan de koud laserbehandeling.

En dan Cindia zelf, een heerlijk mens die met veel plezier en een open belangstelling haar werk doet en zo ook in het leven staat!

Aandacht

Naam: Amna
Leeftijd: 59

Ik vind het heel fijn om naar Cindia te gaan, omdat zij in eerste instantie tijd en aandacht voor mij heeft. En daarnaast heel goed weet waar zij mee bezig is en daardoor heel goed advies kan geven. Met de aanschaf van nieuwe producten laat Cindia mij ook vrij om een keuze te maken die bij mij past. Voor mij is een bezoek aan de salon even een moment voor mijzelf

Anti-aging Peeling

Naam: Annemieke
Leeftijd: 42

Al vanaf het begin dat de pca peeling geïntroduceerd werd bij 100%beauty laat ik maandelijks een pca peeling doen....mijn huid voelt zoveel zachter en schoner. Ik heb bijna geen last van oneffenheden en lijntjes van de ogen zijn minder diep. Ik ben erg enthousiast en zou het zeker andere aanbevelen. Het is een behandeling die soms wel pittig kan zijn maar die altijd garant staat voor resultaat. Een echte aanrader!

Mijn huid is steviger

Naam: Yvette Dam
Leeftijd: 52

Nu een jaar later, onder de bezielende leiding van Cindia, ziet m’n gezicht er frisser, steviger en ‘voller’ uit. Het fijne is dat Cindia heel zorgvuldig en op maat werkt. Iedere keer opnieuw bepaalt ze wat er nodig is op dat moment zonder dat de grote algehele lijn uit beeld verdwijnt.De precieze manier en de deskundigheid vind ik echt super en geeft mij veel vertrouwen. Inmiddels kan ik ook echt zien dat het werkt. Samen met de supplementen en met haar toegewijde behandelingen maakt werkelijk een verschil.

 

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page