Behandelingen voor huidversteviging

 • Home
 • Behandelingen
 • Huidversteviging

Een mooie jonge huid

De behandelingen voor huidversteviging zorgen ervoor dat de huid zich jonger gaat gedragen. De huid krijgt een boost aan energie en stimulatie om nieuwe jonge stevige cellen aan te maken zodat fijne lijntjes verdwijnen, rimpels vervagen en de huid er compacter en steviger uit gaat zien. Je ziet er jonger uit en je huid straalt.

Persoonlijk plan voor huidversteviging

Voor het werken aan huidversteviging volg je jouw persoonlijke op maat gemaakte 100% Beauty totaalplan gericht op het stimuleren van het huidvernieuwingsproces. Deze aanpak bestaat uit doeltreffende huidverstevigende gezichtsbehandelingen in combinatie met beautysupplementen en therapeutische cosmetica voor dagelijkse (thuis) motivatie.


Resultaten huidversteviging

 • Stevige en veerkrachtige huid
 • Stimuleert collageenaanmaak
 • Vermindert rimpels en lijntjes
 • Herstelt het volume van de huid
 • Strakkere kaaklijn
 • Betere doorbloeding
 • Jongere uitstraling
Deel dit artikel

Referenties

 • Naam: Marga

  Met Cindia ben ik altijd bezig om mijn huid zo jong en mooi mogelijk te houden. We doen bijvoorbeeld geregeld een bindweefselmassage gericht op versteviging  en contourverbetering wat mij altijd enorm bevalt. Ik merk daarvan dat mijn gezicht hierna heel erg is opgeknapt. Mijn wangen zijn dan lekker doorbloed (alsof ik weer 20 ben!).

  Nu vertelde ze me onlangs over de allernieuwste natuurlijke volume techniek SkinBoosting die zij heeft opgenomen in haar assortiment. Deze techniek geeft direct volume en een vollere wangpartij en door het volume effect, zij noemt dit ook wel "plumping effect" worden rimpels minder zichtbaar en de huid voller en gaat er jonger uitzien.

  Deze nieuwe techniek sprak me enorm aan, zodat ik heb besloten deze kuur te gaan doen. Het zijn 6 behandelingen in 8 weken tijd waarbij het effect van volume en versteviging met elke behandeling toeneemt.  Ik heb nu 5 behandelingen gehad en ik merk dat de lijntjes minder aanwezig zijn en dat mijn kaaklijn wat strakker is geworden (minder "hamster" wangen). 

  Ik ben dan ook blij met het resultaat door de SkinBoosting en ik verwacht dat mijn toekomst er rooskleurig uit gaat zien.

  Lees verder

 • Naam: Anja Reinders
  Leeftijd: 53

  Ik heb de laatste weken een bindweefsel massage voor gezicht en hals ondergaan. Dit heeft heel goed gewerkt voor de stevigheid van mijn huid. Samen met aanvullende voedingsuplementen zie ik mijn huid steeds beter worden en krijg ik daar ook complimenten over. 
  Ik ben heel tevreden met de adviezen van Cindia, er is altijd wel een bestaande of nieuwe behandel methode die goed werkt op mijn huid. Daarnaast is de sfeer altijd heel relaxed en gevoel van persoonlijke aandacht heel groot.

  Lees verder

 • Naam: Amna
  Leeftijd: 59

  Ik vind het heel fijn om naar Cindia te gaan, omdat zij in eerste instantie tijd en aandacht voor mij heeft. En daarnaast heel goed weet waar zij mee bezig is en daardoor heel goed advies kan geven. Met de aanschaf van nieuwe producten laat Cindia mij ook vrij om een keuze te maken die bij mij past. Voor mij is een bezoek aan de salon even een moment voor mijzelf

  Lees verder

 • Naam: Annemieke
  Leeftijd: 42

  Al vanaf het begin dat de pca peeling geïntroduceerd werd bij 100%beauty laat ik maandelijks een pca peeling doen....mijn huid voelt zoveel zachter en schoner. Ik heb bijna geen last van oneffenheden en lijntjes van de ogen zijn minder diep. Ik ben erg enthousiast en zou het zeker andere aanbevelen. Het is een behandeling die soms wel pittig kan zijn maar die altijd garant staat voor resultaat. Een echte aanrader!

  Lees verder

 • Naam: Imka van der Vegte
  Leeftijd: 48

  Ik gebruik sinds een maand of vijf producten van LavieSage; Skinbalance en Skinprotect. Ik merk dat hoewel ik een heel lichte huid heb die snel verbrand, dat ik sindsdien in de zomer niet meer verbrand ben. Mijn huid voelt goed doorvoed en goed verzorgd aan. Ook ben ik recentelijk geopereerd aan mijn arm en er vond snel herstel zonder pijn plaats. ik weet niet of dit allemaal te danken is aan LavieSage, maar het zal vast wel helpen. Ik ben er in ieder geval heel blij mee!

  Lees verder

 • Naam: Annemieke
  Leeftijd: 40

  Behandeling(en) die ik heb ondergaan zijn: softlaser voor de lijntjes onder mijn ogen, peelings, elastine infusion en mesoporatie. Ik ben geweldig tevreden met de behandelingen van 100 % beauty!! Wat ik ook doe, als ik wegga zie ik altijd resultaat. 100% beauty biedt behandelingen die echt iets voor je doen…de kuur met de softlaser voor de lijntjes onder mijn ogen heeft echt geholpen, mijn oogopslag is frisser en dat geeft meer zelfvertrouwen. 

  De voedingsadviezen en supplementen maken het plaatje compleet.100% beauty bied je een holistische benadering in de vorm van behandelen, voedingsadviezen, supplementen (MET huidscan om de conditie van binnen te meten) en producten!!

  Lees verder

 • Jeanet Hulleman
  Leeftijd: 46

  Op aanraden van Cindia ben ik vorig jaar begonnen met het Laviesage collageenpoeder. Ik vond mijn kaaklijn wat slap en het volume in de wangen was afgenomen. Na een aantal maanden werd de huid steviger. Daarna hebben we besloten een aantal elastinebehandelingen te doen.De huid onder de ogen ziet er gladder uit, evenals die van mijn wangen. Voor het onderhoud gebruik ik nu de Base en icm de gezichtsbehandelingen blijft de huid er mooi en rozig uitzien.

  Lees verder

 • Naam: Yvette Dam
  Leeftijd: 52

  Nu een jaar later, onder de bezielende leiding van Cindia, ziet m’n gezicht er frisser, steviger en ‘voller’ uit. Het fijne is dat Cindia heel zorgvuldig en op maat werkt. Iedere keer opnieuw bepaalt ze wat er nodig is op dat moment zonder dat de grote algehele lijn uit beeld verdwijnt.De precieze manier en de deskundigheid vind ik echt super en geeft mij veel vertrouwen. Inmiddels kan ik ook echt zien dat het werkt. Samen met de supplementen en met haar toegewijde behandelingen maakt werkelijk een verschil.

   

  Lees verder

 • Naam: Sandra
  .

  Het is een beetje een rare gewaarwording met het "bruisende" masker op je gezicht.
  Je voelt het al wat prikkelen als het opgebracht wordt..en dan als het masker zachtjes wordt aangedrukt voel je het "prikken en bruisen".Het resultaat vond ik echt heel mooi.

  Weer roze wangen en een hele zachte huid. Een gezonde uitstraling zeg maar!
  Nu een week later voelt mijn huid nog steeds zacht en zie ik er gezonder uit.
  Zeker voor herhaling vatbaar. 

  Lees verder

 • Naam: Inky Allessie
  .

  Wallen, rimpels, een matte teint… Nee, liefdesverdriet, zorgen en slaapgebrek doen je huid geen goed. En tja, wanneer je de veertig eenmaal gepasseerd bent, draagt de zwaartekracht ook niet echt bij tot een fijn spiegelbeeld.  Time flies, zelfs wanneer je geen fun hebt. En tijd laat vreselijke sporen na... Maar gelukkig, Cindia heeft een fantastisch plan de campagne.

  We zijn nu nog niet eens halverwege het traject en ik ben me werkelijk rot geschrokken van de ‘tussenstand’. Wat een verschil! Hoe confronterend zijn de foto’s, het keiharde bewijs dat alle inzet van Cindia en mij zo’n vooruitgang teweegbrengt. Je ziet het altijd zo leuk in de bladen, die foto’s van voor en na. Nu staan die bewijzen gewoon op mijn pc en ik zie met eigen ogen wat ik al in de spiegel dacht te zien.
  Mijn huid is al zoveel mooier! De rimpels minder diep, de teint écht zichtbaar stralender. 100%beauty ben ik dan misschien nog niet, maar voorbij de toepasselijke 40 procent zeer zonder twijfel! Cindia, je bent niet alleen een geweldig persoon, maar je bent vooral grenzeloos goed in je vak! Mijn zelfvertrouwen blijft groeien, mijn vertrouwen in jou is onomstotelijk en staat als een rots. You’re the best!

  Lees verder

Contact info

100% Beauty
Beemsterboerstraat 6 b
1271SE Huizen

Tel: 06 22000022
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk : 32159277
BTW nr.: NL175533763B01

Openingstijden

Dinsdag 12:30 - 21.00
Woensdag 9.00 - 15.00
Donderdag 11:00 - 16.00
Vrijdag 9:00 - 16.00
Zaterdag 9:00 - 15:00 (2 x p.m.)

Advies service uur:
Dinsdag & donderdag 12:30-13:30

Nieuwsbrief aanmelding

Voor tips & tricks voor een mooie jonge huid van binnenuit

Copyright @ 100% Beauty