Skip to main content

Peeling

Een peeling activeert je huid om zich te vernieuwen van binnenuit en geeft je direct een gezonde jongere huidteint. Een peeling wordt op maat voor je gemaakt en is mogelijk met medicinale zuren, fruitzuren of met biologische kruiden. Ze ruimen de bovenste dode huidcellen op en de huid wordt gestimuleerd collageen op te bouwen.

PCA SKIN
Peeling met medicinale zuren

De PCA Skin Resurfacing peelingbehandeling biedt je een unieke huidbelevenis en direct een gezondere egalere huidteint. Deze anti-aging peeling activeert je huid zich te vernieuwen van binnenuit. De peeling pakt pigmentvlekken en schade in de huid actief aan. Naast de intensieve werking in de diepere huidlagen, helpt het je je huid op natuurlijke manier verstevigen. De peeling wordt vaak gecombineerd met bindweefselmassage.
Lees meer over de PCA SKIN Peeling

NIMUE
Peeling met fruitzuren

De Nimue fruitzuurpeeling geven je huid directe hydratering, doorbloeding en een frisse uitstraling. Deze milde huidverbeteringspeeling werkt actief reinigend, porieverfijnend en structuurverbeterd. De Nimue peelings werken als een ware vitaminebooster en geven je huid een mooie gezonde uitstraling. Na de peeling volgt vaak een ronde hydratatie.
Lees meer over de Nimue Peeling

MEDEX
Bio-Kruidenpeel

De Medex kruidenpeeling is een ware wellness behandeling. Deze zachte peeling geeft je direct een mooie glow en frisse huidteint. In deze massage behandeling wordt de huid op verschillende manieren gereinigd en gevoedt, wat een ultiem royaal huidgevoel oplevert.
Lees meer over de Bio Kruidenpeel

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page