Skip to main content

MesoNeedling : volume door collageenopbouw

MesoNeedling is een geavanceerde needlingtechniek die de diepere huidlagen aanzet tot huidverjonging en huidverbetering zodat de huid verstevigd en zich jonger gaat gedragen. De Needlingpen maakt verklevingen los van hardnekkige rimpels en lijnen, het bouwt volume op en helpt zelfs plaatselijke pigmentvlekjes opruimen. Behandeling is mogelijk voor het gehele gezicht en halsgebied. Maar ook het decolleté is te behandelen.

Rimpelaanpak

Enkel plaatselijke lijntjes en rimpels behandelen is ook mogelijk. Bij deze techniek gebruiken we een kleiner opzetnaaldje om heel specifiek in de diepte van de rimpel collageenaanmaak te stimuleren, deze techniek heet Mono-Needling. Vaak word dit gecombineerd met de natuurlijke rimpelcorrectie methode BioSkinJetting.

Collageen opbouw door Needling

Het Needlingsysteem met op en neer gaande naaldjes zorgt voor een intensieve collageen-stimulatie. Collageen dat door de eigen huid aangemaakt en opgebouwd wordt. Dit nieuwe jonge collageen zorgt ervoor dat rimpels op een natuurlijke wijze zachter worden. Door van binnenuit met de 100% Beauty collageen beautysupplementen de huid te ondersteunen en stimuleren om nieuw collageen aan te maken, is het resultaat langdurig en kunnen we veilig deze techniek aan de huid aanbieden. Er is door de suppletie genoeg collageen voorradig om structureel aan verbetering te werken.

Werking:

  • Opbouwen van volume in de huid
  • Algehele huidverbetering en huidvernieuwing
  • Diepe rimpels verminderen en verzachten 
  • Fijne rimpels vervagen
  • Egaliseert de huid 
  • Verfijnt de huidstructuur
  • Vermindert kleine littekens en pigmentvlekjes 
  • Tegengaan van veroudering gezicht, hals en decolleté

De Needling behandelingen worden enkel in kuurverband ingezet.
Zie bij tarieven - de kuurpakketten (naar beneden scrollen)

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page