Skip to main content
Behandeling door Cindia van der Kroft

Cindia van der Kroft

Mijn naam is Cindia van der Kroft en ik help je graag op weg naar een mooie jongere huid. Als klein meisje keek ik al mee bij de schoonheidsbehandeling die mijn moeder kreeg, gewoon bij ons thuis in de keuken op een tuinstoel. Ik was zo enthousiast dat ik ook een likje masker kreeg. En zo is de eerste interesse voor het beautyvak ontstaan.

Mooi van binnenuit

Mijn passie is de best mogelijke resultaten behalen bij mijn klanten. Want hoe fijn is het als men je jonger schat en je huid er ook nog eens mooi en stralend uitziet? Dat willen we toch allemaal?

Met mijn holistische aanpak wijs ik je graag de weg naar innerlijke en uiterlijke schoonheid. Ik maak je graag enthousiast over alle anti-aging technieken en behandelingen waar ik mooie resultaten mee heb behaald.

In ontwikkeling

Altijd ben ik op zoek naar vernieuwende technieken, maar ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling wil ik vooruitgang blijven boeken. Ik geloof in het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Ben een groot fan van detoxen en altijd zoekende naar balans. Ook hou ik van yoga, lezen, uit eten gaan en wandelen in de natuur.

Mijn filosofie is:
Beauty is hoe je je vanbinnen voelt en dat vanbuiten uitstraalt.

Holistische visie

Beauty gaat veel verder dan een stralende huid. Beauty zit vooral vanbinnen, beauty is wat je uitstraalt. Daarom kies ik heel bewust voor een holistische totaalaanpak want om langdurig resultaat te behalen is de binnenkant van de huid net zo belangrijk als de buitenkant.

Resultaatgericht

In het schoonheidsinstituut ontvang je resultaatgerichte behandelingen, cosmeceuticals (therapeutische huidverzorging) én eerlijk, deskundig advies. Persoonlijke aandacht, tips en tricks over huidverzorging, gezondheid, voeding en natuurlijke voedingssupplementen: dat is 100% Beauty.


 1. Herstellen en stimuleren
  met de op maat gemaakte volume huidbehandelingen van 100% Beauty
 2. Opbouw en versteviging
  met lifestyle en de nutricosmetics van binnenuit
 3. Uitstraling van de huid verbeteren
  van buitenaf met therapeutische of natuur-cosmetica

100% Beauty Volume Totaalaanpak
voor een mooie stralende huid

Schema aanpak behandeling huid
100% Beauty salon

Persoonlijke aanpak

Voor een mooie en jonge huid heb ik een ruim aanbod van specialistische technieken en gezichtsbehandelingen. Jouw huid behandeling wordt op maat voor je gemaakt en je kunt kiezen voor een onderhouds volume behandeling of een behandelkuur waarbij we inzetten op het meest langdurige resultaat. Je krijgt deskundig advies op het gebied van gezondheid, voeding, nutricosmetics en therapeutische huidverzorging.

"Ik geloof dat een mooi natuurlijk en langdurig resultaat haalbaar is, maar dan moet de boodschap die we aan de huid geven wel op elk vlak kloppen".

Mijn Totaal aanpak is drieledig:

 1. De 100% Beauty huidbehandelingen zetten je huid aan het werk. Bijvoorbeeld een behandeling gericht op volume opbouw.
 2. Van binnenuit met de nutricosmetics geven we de huid nu ook de boodschap volume opbouwen.
 3. Als laatste geeft ook de huidverzorging die we inzetten, de boodschap om volume op te bouwen.

Door op deze manier samen aan je huid te werken, behalen we het beste resultaat en gaat je huid er jonger en jeugdiger uit zien.

De intake

Het eerste bezoek start met een intakegesprek en huidanalyse. Ik vraag naar je wensen en bespreek je huid. Je wordt uitvoerig geïnformeerd over de persoonlijke aanpak bij de gezichtsbehandelingen, over de producten en de resultaten die je mag verwachten. Je kunt rekenen op een eerlijk advies en goede voorlichting.

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page