Skip to main content

Bio Kruidenpeeling een wellness peeling

De nieuwe Bio Kruidenpeeling is een heerlijke wellness peeling behandeling gericht op celvernieuwing. De kruidenpeeling is ontwikkeld door een dermatoloog die verschillende gesteriliseerde kruiden combineert voor het beste effect. Deze peeling is heel mild, geeft geen roodheid of pijn en mag het hele jaar door ingezet worden.

De behandeling

Na het voorbereiden van de huid met verschillende zachte reinigingsstappen worden door middel van massage de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Als nabehandeling worden voedende serums en een masker en/of verzorging aangebracht, welke passen bij het huidtype. Ter bescherming sluiten we af met een zonnefactor.

Na de peeling

Ongeveer 4-7 dagen na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. De huid voelt in deze periode vaak ook wat droger aan. Tijdens deze fase worden dode huidcellen losgelaten en wordt de nieuwe, frisse huid zichtbaar. Een volle crème houdt de huid soepel, gaat droogheid tegen en zorgt ervoor dat schilfertjes minder zichtbaar zijn.

 Werking Bio Kruidenpeeling:

  • Bevordert de celvernieuwing
  • Bevordert de productie van collageen en elastine
  • Aanmaak van hyaluronzuur in de huid
  • Normaliseert de weerstand van de huid
  • Verbetert het zelfhelend vermogen van de huid
  • Geeft een betere doorbloeding
  • Geeft de futloze huid weer energie
  • Verbetert de huid van kleur en textuur
  • Verkleint grote poriën en vermindert huid onzuiverheden
  • Verhoogt het resultaat bij andere anti-aging behandelingen

Lees ook de Bio Kruidenpeel ervaring van Annemieke :

Naam: Annemieke de With

Recentelijk mocht ik kennis maken met de biologische kruidenpeeling van 100% Beauty. De afgelopen jaren heb ik al aardig wat peelings mogen ervaren dus bij deze wat voor en tegens: een groot voordeel is dat deze kruidenpeeling heerlijk is om te ondergaan.

De verschillende kruidenpasta’s worden één voor één ingemasseerd zonder dat de pasta’s prikken. Maar het allergrootste voordeel is dat deze peeling geen downtime kent... dus geen roodheid en velletjes. Je ziet er gelijk mooi egaal uit en en je huid voelt stevig aan. Perfect voor als je een feestje hebt.

Ook de dagen erna voelt mijn huid zacht en stevig en ziet het er mooi egaal uit. De peeling kun je ook uitbreiden met bijvoorbeeld de laser of een masker. Dus je kunt deze behandeling helemaal op maat maken. Ik kan eigenlijk geen nadelen ontdekken. Dus als je een lekkere wellness behandeling wilt, die toch effectief op huidverbetering werkt zonder dat je gaat vervellen, dan is dit echt een aanrader!

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page