Skip to main content

Huidverbetering

Acne en onzuiverheden aanpakken

De ervaring leert dat wanneer we de onzuivere huid willen verbeteren, de huidstofwisseling flink aan het werk gezet moet worden. We combineren meerdere soorten actieve peelingen met hydraterende aromabehandelingen. Dit alles om de talgproductie te normaliseren en het zelfgenezend vermogen van de huid te activeren.

Verbeteren

Wanneer we de probleem- of acnehuid structureel willen verbeteren, word verschillende medicinale zuren peelingen ingezet. De huid wordt na elke behandeling schoner, gezonder en acne vermindert en verdwijnt op den duur. De poriestructuur wordt fijner, roodheid en vlekjes verdwijnen. Om blijvend resultaat te behalen, wordt er veel aandacht besteed aan gezondheid, voeding en lifestyle.

Samen

Onzuiverheden en acne opruimen doen we samen. Ik verwacht tijdens de acne aanpak dat je thuis de producten gebruikt die dezelfde boodschap aan de huid geven als dat ik in de salon doe, namelijk opruimen en normaliseren. Het thuis advies wordt op maat geadviseerd en bestaat minimaal uit: huidreiniging, huidverzorging en een probleemoplosser. Meestal is ook een inwendig supplement voor de huid ook noodzakelijk. Ik vertel je er graag alles over.

Huidverbetering voor een mooie gezonde huid

De gezichtsbehandelingen en producten voor huidverbetering van Schoonheidsinstituut 100% Beauty in Huizen geven je snel een mooie gezonde huid.  Met wereldwijde bekendheid en effectiviteit werken PCA Skin en Nimue vanuit de diepte in de huid door unieke combinatie`s actieve en medicinale stoffen aan de huidgezondheid en huidbalans. En dat is ook op lange termijn merkbaar én zichtbaar. De poriestructuur verfijnt, onzuiverheden, acne en pigmentvlekken verdwijnen, schade in de huid herstelt en de huidstructuur verbetert. Kortom een gezonde stralende huid is het resultaat!

Resultaten huidverbetering:

  • Een gezonde en stralende huid
  • Een fijne poriestructuur
  • Egalere huid en minder pigmentvlekjes
  • Een gematteerde huid door talgregulatie 
  • Herstel van de onzuivere of acnehuid
  • Beter vochtgehalte in de huid
  • Kalmeert de gevoelige huid
  • Werkt preventief tegen huidveroudering

Maak jij gauw een afspraak voor jouw huidverbetering bij onze salon in het Gooi?

Pigmentpeeling voor een egalere huid

De pigmentpeeling kuur helpt de huid egaliseren en pigmentvlekken oplossen. Zelfs in de korte periode van 3 maanden is er al resultaat zichtbaar. Bij het aanpakken van pigmentvlekken is geduld hebben essentieel want het 100% Beauty pigmentplan zorgt ervoor dat pigment afgebroken wordt in alle huidlagen en nieuwe pigmentvorming geen kans heeft op te bouwen en dit heeft tijd nodig. De werkstoffen en medicinale zuren om pigment aan te pakken hebben tevens een anti-aging werking. Een mooie egalere en jongere huid is het resultaat na een behandelkuur met het 100% Beauty pigmentplan.

Succesvolle behandeling met het 100% Beauty pigmentplan

Om langdurig resultaat te behalen bestaat het 100% Beauty pigmentplan uit:

  • dagelijkse anti-pigmentverzorging van PCA Skin of Nimue
  • dagelijkse anti-oxidanten van binnenuit
  • maandelijkse anti-pigmentpeeling

Maatwerk

De 100% Beauty peelingbehandeling duurt 45 of 60 minuten en wordt aangepast aan jouw type pigmentvlekken. Heeft jouw huid zonschade opgelopen of heeft jouw huid te lijden onder hormonale schommelingen. De vlekken kunnen te maken hebben met onzuiverheden of het niet optimaal repareren van je huid na acne of littekenvorming. In je eerste bezoek aan 100% Beauty wordt je huid geannalyseerd, je wensen besproken en een plan op maat gemaakt voor je.

Nimue Peeling onzuivere huid

Nimue Peeling onzuivere huid

De Nimue peelingen voor huidverbetering vernieuwen de huid vanbinnenuit en werken reinigend op onzuiverheden en acne. Je huid krijgt weer een frisse gezonde uitstraling. De peelingen voor huidverbetering ruimen de dode huidcellen op en herstellen het zelfhelend opruimend vermogen van de huid. De dieper gelegen huid krijgt prikkels zich te vernieuwen en de huid wordt weer gezond en schoon.

Peeling op maat

Nimue heeft een breed assortiment aan peelingen, samen met jou kiezen we de juiste peeling bij jouw wensen en huidconditie. De korte reiniging kan prima voor de jongere huid worden ingezet. Of kies voor de meer intensievere werking van de Balanspeel of de Special Peel die de huid laat vervellen.

Roodheid en couperose aanpakken

De huidverbeteringsbehandelingen van PCA Skin bij roodheid en couperose maken je huid sterker en egaler. De behandelingen behandelen schade in de huid en activeren je huid om zich te vernieuwen en herstellen van binnenuit. Hydratering, kalmering, betere doorbloeding, meer energie en een mooie huid-uitstraling zijn het uiteindelijke resultaat van een behandelkuur met PCA Skin.

Circulatie 

Behandelingen met medicinale zuren, kastantje extract, anti-oxidanten zoals pompoen en kersextract, maar ook vitamine C herstellen de gezondheid van de huid en versterken de bloedvatwanden. Doordat de werkstoffen en zuren van PCA Skin ontstekingremmend en mild op de huid werken heb je lang plezier van je huidbehandeling.

Prijs op aanvraag

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page