Skip to main content

Holistische Beauty Aanpak

Een stralende huid, ontspannen leven en goed in je vel zitten: het heeft alles met elkaar te maken. Alles bestaat uit universele energie en trilling, zo ook ons lichaam. Het lichaam is het geschiedenisboekje van alles wat je hebt meegemaakt. Soms is dit veel en kunnen er blokkades ontstaan in ons energiesysteem. Maar eigenlijk kan iedereen wel extra herstellende energie gebruiken.

Zelf helend vermogen

Het is belangrijk om je energie te verhogen, het zelfhelend vermogen te activeren en aan balans te werken. Hierdoor ga je beter in je vel zitten en we helpen de cellen met opladen. Ter ondersteuning van de gekozen behandeling op het gebied van anti-aging en natuurlijke huidverjonging adviseer ik natuurlijke voedingssupplementen en biologische en emotionele geurencosmetica

Beauty Supplementen

Natuurlijke voedingssupplementen zorgen in de huid voor de juiste bouwstenen om de behandelingen succesvoller te laten verlopen en om een mooier en duurzamer eindresultaat te realiseren. 100% Beauty maakt hiervoor gebruik van producten welke ontwikkeld zijn op basis van de natuur. Deze supplementen zijn naast gezondheidsbevorderend ook uitermate geschikt voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen.

Ze bevatten bouwstoffen, vitamines, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Emotionele geurcosmetica van Altearah

De biologische geurproducten van Altearah combineren kleuren, geuren en aromatherapie en ondersteunen emotionele balans en welzijn van binnenuit. Jouw innerlijke schoonheid, intuïtie, energie, sereniteit en charisma worden hierdoor versterkt. De producten hebben een directe invloed op jouw spirit. Bijvoorbeeld na het ruiken van het emotionele parfum Wit ervaar je een opgeruimd en gereinigd gevoel, terwijl de kleur Groen je terugbrengt naar de natuur. Ervaar de weldaad van geurtherapie!   

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page