Skip to main content

Ruim 30 jaar huidexpert

Schoonheidsinstituut 100% Beauty, onder deskundige begeleiding van Cindia van der Kroft, is het anti-aging huidinstituut met ruim 30 jaar ervaring. Door de persoonlijke en holistische werkwijze worden de best mogelijke resultaten behaald op het gebied van huidversteviging, anti-aging en huidverbetering.

Natuurlijk, exclusief en persoonlijk

De schoonheidssalon werkt met de natuurlijke producten van Medex en Laviesage en de exclusieve producten van DermXpert, PCA Skin en Nimue. De kracht van 100% Beauty zit vooral in de individuele aanpak en de jarenlange kennis en ervaring van huidspecialist Cindia van der Kroft.

Up to date

Zij volgt alle ontwikkelingen op de voet om haar klanten het beste van het beste te kunnen bieden en levert altijd maatwerk. “Schoonheid komt van binnenuit”, is haar filosofie. En juist daarom boekt zij met haar deskundige, persoonlijke aanpak zoveel mooie en duurzame resultaten. De passie van Cindia is de best mogelijke resultaten behalen bij haar klanten. Hoe fijn is het als men je jonger schat en je huid er ook nog eens mooi en stralend uitziet? Dat willen we toch allemaal?
Met de holistische en innoverende aanpak van 100% Beauty word je de weg gewezen naar innerlijke én uiterlijke schoonheid.

Verder lezen over de visie van Cindia
Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page