Skip to main content

Persoonlijke huidbehandeling

Sommige mensen komen bij 100% Beauty voor onderhoud van hun huid, anderen voor een complete inhaalslag, weer anderen zitten daar precies tussen in. Eén ding heeft iedereen gemeen. Anti-aging staat hoog op de agenda. Het plan van aanpak is voor iedereen anders, het te bewandelende pad is eigenlijk voor iedereen hetzelfde. Voor de één is het alleen iets langer dan voor de ander, afhankelijk van de conditie van de huid. De te volgen route gaat in etappes. Stap voor stap naar een mooie jongere huid.

Stap 1: Fasciliteren van voeding en energie

In deze stap is meteen al veel resultaat te behalen. Elke huid heeft baat bij energie, vocht en voeding.
We willen eerst naar de werkelijke leeftijd toewerken. We nemen als voorbeeld iemand van 50 die eruit ziet als 60. We beginnen met faciliterende behandelingen die de conditie van de huid opbouwen. Behandelingen gericht op energie en voeding. Dit kan met de koud laser, elastinetherapie en carboxy energietherapie maar ook met magneetveldtherapie en de mesoboost.

Vanuit de salon geven we de huid een opdracht, bijvoorbeeld energie opbouwen. De bedoeling is dat men thuis dezelfde boodschap aan de huid geeft. Dit kan in de vorm van uitwendige verzorgingsproducten, maar daarmee zijn we er nog niet. Ook van belang is voeding voor de huid van binnenuit. Daarom komen voedingsadviezen, en in sommige gevallen andere lifestyle adviezen, ook ter sprake.

Het innemen van voedingssupplementen heeft een ondersteunende werking en is eigenlijk onmisbaar tijdens deze route. De voedingstoffen die je met normale voeding binnen krijgt, zullen namelijk eerst gebruikt worden voor je vitale organen en belangrijke weefsels. De huid komt pas op de laatste plaats. Het is immers niet van levensbelang. Voedingssupplement is binnen de anti-aging wereld misschien niet eens de juiste benaming. Laten we het Beauty suppletie noemen. Zodanig gedoseerd dat het in tegenstelling tot voedingssupplementen van de drogisterij, er na voeding van de vitale organen, bloedvaten etc. nog voldoende overblijft voor de huid. Samen met vitamine E en A hebben zij een huid verbeterende functie en maakt de huid klaar voor de volgende stap.

Stap 1 eindigt op de zogenaamde nullijn oftewel de werkelijk leeftijd. (50 in dit voorbeeld).
Dat is natuurlijk al een mooi resultaat op het anti-agingspad. Maar we gaan verder.

Stap 2 : Stimuleren en activeren

We willen natuurlijk juist jonger geschat worden dan onze werkelijke leeftijd. In stap 2 gaan we naar de meer stimulerende behandelingen en zullen we de huid heel licht verwonden. Dit kan bijvoorbeeld met een bindweefselmassage of een techniek waarmee je kleine gaatjes in de huid maakt. Gecontroleerd beschadigen noemen we dit. De huid wil dit weer repareren en maakt collageen aan. Het zogenaamde zelf helend vermogen van de huid. En dat is precies de bedoeling. Deze stimulerende behandelingen kunnen alleen plaatsvinden op het moment dat je lichaam dat aankan. Dus in goede conditie is.

Dit ‘next level’ kan van algeheel tot zeer specifiek in de diepte van de rimpel plaatsvinden. Dat zijn de behandelingen die je er echt jonger laten uitzien. Tot wel 5 jaar. In dit voorbeeld ga je dus van 60 naar 45. Is dat niet sensationeel?
Maar deze stap bestaat uit zowel inwendige als uitwendige ondersteuning. Voor de uitwendige ondersteuning adviseren wij gebruik te maken van de bijbehorende verzorgingsproducten, zodat wij zeker weten welke werkzame stoffen het bevat en doet wat nodig is voor je huid. (dit geldt natuurlijk ook voor stap 1)

Stap 3: Kuren of onderhouden

Aan het eind van deze route wordt er weer een kuurplan of onderhoudsplan gemaakt. Samen kijken we welk plan voor jou het beste is. Niet alleen de behandeling zelf, maar ook de frequentie van behandelen of de duur van de behandeling (75 of 90 minuten) is bespreekbaar.

Kortom; een aanpak is altijd persoonlijk en op maat, waarin we je eigen voorkeur natuurlijk niet uit het oog verliezen. Ervaar dat de holistische beauty totaalaanpak van 100% Beauty werkt!

Deel dit artikel

Hallo, leuk dat je er bent. Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Chat met mij op WhatsApp
Close and go back to page