100% Beauty service uur

Persoonlijke aandacht voor mijn klanten is voor mij een vanzelfsprekendheid en goede service is daar onlosmakelijk mee verbonden. Op dinsdag en donderdag kun je gebruik maken van het service-uur. Dat uur (van 12.30 tot 13.30 uur) houd ik mijn agenda helemaal vrij om optimale service te kunnen bieden.

Direct telefonisch contact

Tijdens het service-uur kunnen klanten mij persoonlijk telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak, voor overleg over een behandeling, voor advies en voor allerlei vragen die met 100% Beauty te maken hebben. Ook kun je in dat uur de salon binnenlopen om verzorgingsproducten op te halen. Het uur gebruik ik bovendien om jullie mails te beantwoorden.  

Wanneer ik een dag niet aanwezig ben, bijvoorbeeld voor het volgen van een training of cursus, maar ook tijdens mijn vakanties, vervalt het service-uur uiteraard. Dat meld ik ruim van tevoren.

Gesloten

Gesloten: vrijdag 20 oktober, donderdag 26 oktober, di 21 nov t/m vr 24 nov, vrijdag 15 december, di 26 dec t/m 2 januari

Specials

Volume met de Retinolpeeling

Ontdek jouw jongere huid opnieuw met deze bijzondere Retinol peeling. Retinol geeft je huid volume, frisheid, egalisatie en is het allernieuwste op het gebied van de natuurlijke huidverjongingstechnieken. Wat het ook zo uniek maakt is dat de peeling 10 uur werkstoffen in je huid afgeeft en daarna 10 weken in je huid op huidvernieuwing doorwerkt!

Lees meer...

Tell a friend

Waarom zou je er een geheim van maken dat jouw huid er zo stralend uitziet dankzij 100% Beauty? Sterker nog, dat Beautygeheim mag je gewoon doorvertellen! Wij zijn blij met onze vaste klanten en daarom beloon ik hun graag wanneer zij een nieuwe klant introduceren. Dat doe ik met de Tell a friend actie.

Lees meer...

Het beste voor de huid van binnenuit

Zoek jij jouw mooie jongere huid? Begin dan aan de binnenkant van de huid met opbouwen en verbeteren, want een mooie gezonde huid komt immers van binnenuit. We kunnen de binnenkant van de huid be├»nvloeden door goed voor onszelf te zorgen met een gezonde lifestyle en het vermijden van stress.

Lees meer...

NAAR BOVEN