Klanten ervaringen

Klantervaring huidbehandeling

Naam: Amna  Leeftijd: 59

Ik vind het heel fijn om naar Cindia te gaan, omdat zij in eerste instantie tijd en aandacht voor mij heeft.
En daarnaast heel goed weet waar zij mee bezig is en daardoor heel goed advies kan geven. Met de aanschaf van nieuwe producten laat Cindia mij ook vrij om een keuze te maken die bij mij past. Voor mij is een bezoek aan de salon even een moment voor mijzelf

Nutricosmetics slikken & anti-aging behandelingen

Jeanet Hulleman  Leeftijd: 46

Op aanraden van Cindia ben ik vorig jaar begonnen met de Skollagen. Ik vond mijn kaaklijn wat slap en het volume in de wangen was afgenomen. Na een aantal maanden werd de huid steviger.

Klantervaring PCA SkinResurfacing Peeling

Naam: Annemieke   Leeftijd: 42

Al vanaf het begin dat de pca peeling geïntroduceerd werd bij 100%beauty laat ik maandelijks een pca peeling doen....mijn huid voelt zoveel zachter en schoner. Ik heb bijna geen last van oneffenheden en lijntjes van de ogen zijn minder diep. Ik ben erg enthousiast en zou het zeker andere aanbevelen. Het is een behandeling die soms wel pittig kan zijn maar die altijd garant staat voor resultaat. Een echte aanrader!

Ervaring PCA Skin +bindweefselmassage

Naam: Yvette Dam  Leeftijd: 52

Nu sinds een jaar ben ik onder behandeling bij Cindia. Echt in de overgang merkte ik dat mijn gezicht en huid aan t veranderen waren en eerlijk gezegd knapte ik daar niet zo van op. Niet heel dramatisch maar ik kon zien dat het toch allemaal wat slapper werd en onderhevig aan de zwaartekracht ik een wat matte uitdrukking kreeg.

Ervaring  ondersteuning van binnenuit:

Naam: Imka van der Vegte  Leeftijd: 48

Ik gebruik sinds een maand of vijf producten van LavieSage; Skinbalance en Skinprotect. Ik merk dat hoewel ik een heel lichte huid heb die snel verbrand, dat ik sindsdien in de zomer niet meer verbrand ben. Mijn huid voelt goed doorvoed en goed verzorgd aan. Ook ben ik recentelijk geopereerd aan mijn arm en er vond snel herstel zonder pijn plaats. ik weet niet of dit allemaal te danken is aan LavieSage, maar het zal vast wel helpen. Ik ben er in ieder geval heel blij mee!


Ervaring Carboxy Energie Therapie

Naam: Sandra

Het is een beetje een rare gewaarwording met het "bruisende" masker op je gezicht.
Je voelt het al wat prikkelen als het opgebracht wordt..en dan als het masker zachtjes wordt aangedrukt voel je het "prikken en bruisen".

Ervaring antiaging behandelingen

Naam: Annemieke  Leeftijd: 40

Behandeling(en) die ik heb ondergaan zijn: softlaser voor de lijntjes onder mijn ogen (kuur van 10x), microdermabrasie, elastine infusion (3x) en mesoporatie. Ik ben geweldig tevreden met de behandelingen van 100 % beauty!! Wat ik ook doe, als ik wegga zie ik altijd resultaat. 100% beauty biedt behandelingen die echt iets voor je doen…de kuur met de softlaser voor de lijntjes onder mijn ogen heeft echt geholpen, mijn oogopslag is frisser en dat geeft meer zelfvertrouwen..

Ervaring huidverbetering:

Naam: Inky Allessie

Wallen, rimpels, een matte teint… Nee, liefdesverdriet, zorgen en slaapgebrek doen je huid geen goed. En tja, wanneer je de veertig eenmaal gepasseerd bent, draagt de zwaartekracht ook niet echt bij tot een fijn spiegelbeeld. Time flies, zelfs wanneer je geen fun hebt. En tijd laat vreselijke sporen na... Maar gelukkig, Cindia heeft een fantastisch plan de campagne.

Ervaring pigmentvlek behandeling

Naam: Carma Edel

Ik had last van een paar chocoladebruine pigment vlekken. Een vriendin begon zelfs mijn wang te poetsen omdat ze dacht dat het viezigheid was! Gelukkig wist Cindia er wel raad mee en zij heeft de plekjes behandeld met kleine naaltjes. Het resultaat is verbluffend, ze zijn gewoon weg, na drie behandelingen! De behandeling voelt even gek en je hebt een paar dagen een korstje maar het resultaat is het zeker waard. Cindia, je bent top!

Dank je wel voor je magische huid tovenarij  ;-)

Ervaring Soft Laser Lifting

Naam: Janita Spiensma

Ik ervaar Cindia als een hele profesionele beauty specialist, die erg veel te bieden heeft.
Ze is erg kundig in haar vak, ze kan goede analyses maken, en met de juiste oplossingen komen. En nog het belangrijkste is dat je echt kan merken dat ze het vanuit haar passie en haar hart doet. Ik ga met heel veel plezier naar haar toe en ben altijd erg blij met het (directe) resultaat!!

Subcategorieën

NAAR BOVEN