Cindia van der Kroft

Als oprichtster van 100% Beauty stel ik mij graag aan je voor.

Ik ben Cindia van der Kroft en heb al ruim 28 jaar ervaring in huidbehandelingen en huidadvies geven.
De best mogelijke resultaten behalen voor mijn klanten is mijn belangrijkste uitdaging want mijn passie is jouw huid te laten stralen.
Ik maak je graag enthousiast over huidverbetering & anti-aging. En met de holistische visie van 100% Beauty wijs ik je de weg naar je innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Mijn filosofie is:
Beauty is hoe je je vanbinnen voelt en dat vanbuiten uitstraalt.

Cindia
totaalaanpak

Holistische visie 

Beauty gaat veel verder dan een stralende huid. Beauty zit vooral vanbinnen, beauty is wat je uitstraalt. Daarom kies ik heel bewust voor een holistische totaalaanpak want om langdurig resultaat te behalen is de binnenkant van de huid net zo belangrijk als de buitenkant.

Resultaatgericht

In het schoonheidsinstituut ontvang je resultaatgerichte behandelingen, cosmeceuticals (therapeutische huidverzorging) én eerlijk, deskundig advies. Persoonlijke aandacht, tips en tricks over huidverzorging, gezondheid, voeding en natuurlijke voedingssupplementen: dat is 100% Beauty.

Mijn aanpak

Voor een mooie en jonge huid heb ik een ruim aanbod van specialistische gezichtsbehandelingen. Je kunt kiezen voor een afzonderlijke gezichtsbehandeling, een behandelkuur of een behandeling op maat waarbij je deskundig advies krijgt op het gebied van gezondheid, voeding, nutricosmetics en therapeutische huidverzorging.
Voor langdurig resultaat is mijn aanpak drieledig.
1. De 100% Beauty huidbehandelingen zetten je huid aan het werk. (herstellen/stimuleren/opbouw)
2. De nutricosmetics werken opbouwend en verbeteren je huid van binnenuit.
3. De cosmeceuticals verbeteren de uitstraling en gezondheid van de huid vanaf de buitenkant.

De intake

Het eerste bezoek start met een intakegesprek en huidanalyse. Ik vraag naar je wensen en bespreek je huid. Je wordt uitvoerig geïnformeerd over de gezichtsbehandelingen, producten en resultaten die je mag verwachten. Je kunt rekenen op een eerlijk advies en goede voorlichting. 

uitleg

Bij 100% Beauty werken we met innovatieve apparatuur en de nieuwste anti-aging methoden. De technieken die we gebruiken helpen het mooiste in je huid naar boven te brengen.

NAAR BOVEN