Zoek jij jouw mooie jongere huid? Begin dan aan de binnenkant van de huid met opbouwen en verbeteren, want een mooie gezonde huid komt immers van binnenuit. We kunnen de binnenkant van de huid beïnvloeden door goed voor onszelf te zorgen met een gezonde lifestyle en het vermijden van stress.

Binnenkant versus buitenkant

Werkzame stoffen die van binnenuit de huid verzorgen, beschermen, verbeteren en verjongen, dat is waar de Laviesage supplementen voor staan. Want alles wat we op onze huid smeren (zoals cosmetica) beïnvloedt ook enkel de buitenlaag van de huid. Uiteraard heel belangrijk want dit zorgt voor een mooie huiduitstraling, het helpt hydraten en het pakt onzuiverheden en pigmentvlekjes aan. Maar voor het daadwerkelijk oplossen van huidproblemen of het opbouwen van de huid zoals bij natuurlijke huidversteviging moeten we aan de binnenkant van de huid zijn. 

Persoonlijk advies/ collageen huidscanmeting

Iedereen is anders, elke huid is uniek en ook zijn je wensen heel persoonlijk. Ik nodig je daarom graag uit voor uitleg en een persoonlijk gesprek wat het beste voor jouw huid is van binnenuit. Ben je geïntresseerd wat er uit de meting bij de Laviesage collageen huidscanmeting komt? De consulent is donderdag 11 mei (Detox-Bootcamp & Scan) en dinsdag 24 oktober (Scan-dag) weer aanwezig met de huid echo-meetapparatuur.

NAAR BOVEN