Oplossen van huidproblemen

voor een mooie gezonde
en stralende huid

Acne en onzuiverheden aanpakken

De ervaring leert dat wanneer we de onzuivere huid willen verbeteren, we de huidstofwisseling flink aan het werk moeten zetten. We wisselen meerdere soorten actieve peelingen af om het zelfgenezend vermogen van de huid te activeren.

Nimue TCA Peeling

De milde Nimue 7,5 % TCA peeling is een veilige behandeling die je in korte tijd een stralende huid oplevert. Deze geavanceerde huidverbetering- en verjongingsbehandeling wordt toegepast op de huid voor een diepe peelingwerking. Na voorbehandeling met enzymen en fruitzuren volgt de TCA peeling als afsluiting, deze geeft zachte afschilfering van de huid na een aantal dagen. Er ontstaat een versneld proces van collageenaanmaak en huidherstel en de aanmaak van jonge gezonde huidcellen. Kortom de perfecte start bij anti-aging of kuur om huidproblemen aan te pakken.

Nimue Lactopeel

De Nimue Lactopeeling is een unieke, verhelderende en blekende anti-aging peelingbehandeling die je een egalere en gezondere huid oplevert. Deze behandeling maakt de huid zachter, vernietigt pigmentophopingen, vernieuwt de huid en is uitermate geschikt voor de huid met pigmentproblemen, zonschade en elke huid die aan anti-aging wil werken.

Nimue Salicyl Peel

Wanneer we de probleem- of acnehuid structureel willen verbeteren, wordt de penta salaic peel ingezet. De huid wordt na elke behandeling schoner, gezonder en acne vermindert en verdwijnt op den duur. De poriestructuur wordt fijner, roodheid en vlekjes verdwijnen. Om blijvend resultaat te behalen, wordt er veel aandacht besteed aan de gezondheid, de stofwisseling en de lifestyle.

NAAR BOVEN