Verwijdering van huidoneffenheden met de Telegone

De Telegon verwijdert snel en veilig tele's, ontsierende adertjes, couperose, bloedblaasjes, vervelende steelwratjes of bindweefselplekjes.De Telegone is een thermolyseapparaat voor het verwijderen van kleine huidoneffenheden.

Tele's, adertjes, couperose

Tele’s, adertjes en couperose zijn chronische verwijde haarvaatjes. De klepjes in de haarvaatjes deze functioneren niet meer naar behoren, daardoor blijft het bloed erin staan en worden ze zichtbaar als kleine rode adertjes in de huid.

Steelwratjes, bindweefselplekjes

Fibromen of steelwratjes, zo worden de kleine wratjes in de nek, hals, oksels, liezen of rond de ogen vaak genoemd. Het zijn kleine uitgroeisels van bindweefsel in de huid. Ze zijn vaak ontsierend en daarom willen we ze graag kwijt.

De behandeling

De telegonebehandeling kan, afhankelijk van de persoon iets onaangenaam zijn. Het thermolyse apparaat telegone coaguleert met een heel fijn steriel verpakt naaldje snel de oneffenheden weg. De behandeling is kort van duur en geeft direct resultaat. Na enige dagen vormt zich een heel fijn korstje op het behandelde gebied, dit geneest je huid vanzelf.

Contra-indicaties voor de telegone zijn:
Suikerziekte, pacemaker, gebruik bloedverdunners, hartkwalen en rosacea. Rosacea zijn rode adertjes met ontstekingen.

Lees meer over het ontstaan van huidoneffenheden

Zie tarief Telegone.

NAAR BOVEN