Natuurlijk verstevigen

Voor mannen en vrouwen die er
mooi en jong uit willen blijven zien

Transformage 3D fitness massage

Transformage 3D fitness massage gaat op geheel natuurlijke wijze de strijd aan tegen de zwaartekracht. Deze natuurlijke facelift massage richt zich niet alleen op versteviging, maar ook op het hermoduleren van het gezicht. Het zorgt bijvoorbeeld voor vervanging van oude, verslapte aanhechtingen door nieuwe strakke verbindingen van de huid aan het onderliggende spier-en botweefsel. Maar brengt ook nog eens meer symmetrie en ontspanning in de gezichtsspieren. Het maakt afvalstoffen los, verbetert hydratatie en bevordert de collageen-en elastineproductie.

Versterking van gezichtsspieren, bindweefsel & huidbarrière

Omdat er driedimensionaal gewerkt wordt, werkt het niet alleen op het bindweefsel, maar in alle huidlagen. Dat is de meerwaarde van Transformage en daarom is het resultaat veel indrukwekkender. Deze massage combineert drie effectieve technieken in één massage, wordt op maat voor jouw huid gemaakt en is pure fitness voor de huid. De kracht van Transformage massage berust op de werking van: Vodder manuele lymfemassage, Deep tissue massage & pressuur en medicinale cupping

Eenmalig als APK of een jongere huid in kuurverband

Eenmalig kun je deze bijzondere massage inzetten als oppepper of als onderhoudsbehandeling (APK voor de huidconditie), maar het resultaat na een kuur Transformage Massage is een getransformeerde huid. De huid is steviger, elastischer en heeft meer contouren en een hechtere dichtheid gekregen.
Kortom: een gezondere en jeugdige huid!

Zie tarieven Transformage 3D fitness massage

NAAR BOVEN