Natuurlijk verstevigen

Voor mannen en vrouwen die er
mooi en jong uit willen blijven zien

Mesoporatie: direct een jongere huid en meer volume

De nieuwste mesobehandeling is een onovertroffen manier om je huid onmiddellijk meer vocht, volume en een sterk verbeterde spankracht te geven. Het direct zichtbare en langdurige resultaat wordt bereikt omdat mesoporatie tot in de diepste lagen van de huid werkt.  Daar wordt de huid gevoed met belangrijke bouwstoffen zoals hyaluron en vitamines en die geven je huid een intensieve hydratatie en optimale voeding waardoor de huid steviger wordt en meteen meer volume heeft. De huidtextuur en poriĆ«n verfijnen en de huid ziet er direct stralend uit. De behandeling is pijnloos en zeer aangenaam om te ondergaan.

Zichtbaar en langdurig resultaat
Daar waar het effect van serums en maskers ophoudt, begint de werking van mesoporatie. Deze naaldloze therapie brengt de werkzame huidcocktails door de opperhuid tot in de lederhuid door middel van elektrische impulsen. Ter vergelijking: een serum of masker dringt slechts voor 4% in de bovenste huidlaag door (opperhuid) en kan de diepere huidlaag (lederhuid) niet bereiken. Mesoporatie daarentegen wordt voor 64% in de opperhuid opgenomen en zelfs ook voor 64% in de lederhuid: precies daar waar alle belangrijke opbouwende processen zich afspelen zoals de aanmaak van collageen.

Kuur of eenmalige behandeling

De werkzame stoffen in de mesoporatiebehandeling voeden de huid intensief, waardoor deze behandeling prima eenmalig is in te zetten. Het optimale effect bereik je door mesoporatie in kuurvorm te doen. Vier tot zes behandelingen in drie tot vier maanden geeft het allerbeste en meest langdurige resultaat. Na elke behandeling ziet de huid er vol van volume, fris en vitaal uit.


Mesoporatie wordt aanbevolen bij:

  • Elke huid voor volume-opbouw
  • Rijpere huid
  • Futloze huid
  • Rokershuid
  • Verslapte huid
  • Droge en vochtarme huid
  • Huid met fijne lijntjes
  • Voor een directe opepper 

Tarief mesoporatieNAAR BOVEN