Natuurlijk verstevigen

Voor mannen en vrouwen die er
mooi en jong uit willen blijven zien

Persoonlijk advies

Iedereen is anders, en zo is ook iedere huid anders. Bij de een snákt de huid naar vocht of is de huid juist vet, bij de ander is de conditie van de huid zo uit balans dat de huid allerlei oneffenheden vertoont. En dan speelt natuurlijk bij velen ook huidveroudering een rol.
We willen er allemaal maar wat graag stralend uitzien, toch? En dat kan! Bij 100% beauty gaan we ervan uit dat schoonheid van binnenuit komt. Die filosofie vertaalt zich in persoonlijke benadering, een persoonlijk plan van aanpak, eventueel met ondersteuning van voedingssupplementen.

Kennismakingsgesprek

Wil je weten wat voor jouw huid het beste is? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een huidanalyse. Of loop eens binnen in het serviceuur. Aan de hand daarvan, en je specifieke wensen, adviseren wij welke behandeling – eventueel in kuurvorm – het beste resultaat biedt. Een persoonlijk advies of kuurplan is speciaal op maat gemaakt voor je. Soms is het inzetten van onze innovatieve thuisverzorgingsproducten al toereikend, voor een ander is een uitgebalanceerd kuurplan noodzakelijk om het gewenste resultaat – met langdurig effect – te bereiken.

Op natuurlijke wijze

100% beauty heeft zich gespecialiseerd in innovatieve behandelmethoden die er alle op gericht zijn de huid te verbeteren, te verstevigen en te verjongen, zonder gebruik te maken van injectables. Voor het meest langdurige resultaat kiezen wij bij 100% Beauty zowel voor inwendige als uitwendige behandeling, zeker wanneer het gaat om anti-aging en natuurlijke huidverjonging

Een gezond en jeugdig uiterlijk begint bij 100% Beauty.
Cindia van der Kroft van 100% Beauty nodigt je dan ook graag uit voor een gratis kennismakings-gesprek en huidanalyse.

NAAR BOVEN