Waarom zou je er een geheim van maken dat jouw huid er zo stralend uitziet dankzij 100% Beauty? Sterker nog, dat Beautygeheim mag je gewoon doorvertellen! Wij zijn blij met onze vaste klanten en daarom beloon ik hun graag wanneer zij een nieuwe klant introduceren. Dat doe ik met de Tell a friend actie.

Jonge uitstraling

Vaste klanten van 100% Beauty kennen het geheim van schoonheid en een jonge uitstraling natuurlijk allang. En wie dat geheim graag wil delen met een vriend(in), wordt natuurlijk beloond. Want elke vaste klant die een nieuwe klant bij 100% Beauty introduceert, profiteert van voordeel, net als de nieuwe klant natuurlijk.

€ 10,00 Voordeel 

Een nieuwe klant krijgt eenmalig tien euro korting op een gezichtsbehandeling naar keuze én krijgt gratis een huidanalyse en een persoonlijk op maat gemaakt advies. Vervolgens krijgt de vaste klant, als dank voor de introductie ook € 10,00 korting op een behandeling of verzorgingsproduct naar keuze. Ben je allebei nog niet eerder geweest bij 100% Beauty, meld je dan samen aan en profiteer beide van de Tell a friend actie.

NAAR BOVEN